Agenda

“Inspirerende nieuwsbrief! Fijn om elke maand jullie agenda en andere nieuwsitems te ontvangen.”

Genieten van en geïnspireerd worden door huis, tuin en keuken op Huize Frankendael? Via het formulier rechts kunt u zich direct inschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief.

 

Open huis en gratis rondleiding

Iedere zondag

Open huis 12-17 h
Gratis rondleiding 12h – 12.45h. Aanmelden voor de rondleiding kan in restaurant Merkelbach of kom binnen via de hoofd-entree.

 

wild care, tame neglect

Een artistiek onderzoek naar de paradoxen van de natuur

4-facebook_header851px

Tot de zomer van 2018 zal kunstenaar Edward Clydesdale Thomson zijn artistieke praktijk inbedden op de laatst overgebleven 17e-eeuwse buitenplaats van Amsterdam en onderzoeken doen naar de paradoxen van de natuur die volop aanwezig zijn in dit culturele erfgoed.

periode: zomer 2016 – zomer 2018

Informatie over wild care, tame neglect en het programma:
www.wildcaretameneglect.nl

 

 

Audiotour ‘Waar je bent’

Waar je bent is een audiowandeling van ongeveer 20 minuten. De wandeling start in Huize Frankendael en voert u via de tuin door het park achter het huis. Tijdens de wandeling wordt u uitgenodigd om de omgeving op een nieuwe manier te bekijken. Vanaf de grond, ooit de bodem van een meer, zoomt de wandeling uit tot de plek waar u zich bevindt in het park, in een stad, op de aardbol en weer terug naar de honderden kiezels onder uw voeten.

Neem SMARTPHONE en KOPTELEFOON mee. Vanaf 6 september kunt u de audiowandeling afspelen of eerst downloaden via doriendewit.nl/audio.

 

Kunst Agenda

Onze agenda voor Kunst bekijkt u hier.

 

Facebook

Via Facebook houden we je dagelijks op de hoogte van nieuwe ingrediënten en gerechten, exposities en evenementen.

Huize Frankendael – Restaurant Merkelbach – Frankendael Foundation

Blijf op de hoogte!